Skip to content

Vizuális Műhely 2022

A Leonardo SNS, az Autodesk és a Future Group ezúton szeretne meghívni a Vizuális Műhely 2022 rendezvényre. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Bifrost) mellett a legigényesebb hazai produkciókat is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával, hogy némi inni- és harapnivaló mellett eszmét cserélhess velünk és másokkal.

Időpont:
2022. június 23. 10:00-16:00 

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 5. terem

Cím: 
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
a felszíni parkoló ingyenesen használható;
megközelíthető az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamossal

Lurdy Konferencia központ térképen

Regisztráció:
Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy regisztrálsz, így jut elég hely, étel és ital mindenkinek. 

Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit szeretnénk bemutatni, több helyről is várjuk a végleges megerősítést. A hazai 3D világ kedvencei közül ígérte, hogy bemutatót tart a Brick Visual és a Digic Pictures.
 
Szoftverfronton megmutatjuk a bemutató előtt alig 1 héttel megjelenő, friss kiadásokat! 
Néhány tippet és trükköt láthattok arról, hogyan használhatók Asset készítésre a 3ds Max 2023 modellező eszközei, a frissített anyagkezelés, a nézetablak, a képalkotás és a mapelés funkciói. A várható további fejlesztésekről és a béta programról is lesz szó.
A Maya 2023 bemutatása során, a modellezés területéről, a teljesen újraírt Boolean és az új korrektúra eszközöket vesszük szemügyre. Az Unreal Live Link sem maradhat ki. A Brifost fejlesztések közül pedig az USD csomópontok létrehozásának lehetőségét emeljük ki. 
(A szoftverbemutatók – a korábbi évekhez hasonlóan – angol nyelven hangzanak el.)

Az előadások szünetében vendégül látunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélheted a szakma többi tagjával a látottakat és hallottakat.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk!

Kérünk az alábbiakban végezd el a regisztrációdat:    * kitöltése kötelező