Skip to content

Bemutatkozunk

Leonardo SNS – a kreativitás és a technológia találkozóhelye a média világában!

A Leonardo SNS Kft. a médiaipar különböző területein tevékenykedő alkotók, cégek, vállalatok és oktatási intézmények munkájához biztosítja a szükséges elemeket: legyen az filmes, videós vagy számítástechnika alapú eszköz, grafikai szoftver vagy akár ezeket az eszközöket működtetni képes tapasztalt technikai szakember, illetve kreatív gondolkodású, lelkes tehetség.

A Leonardo SNS fontos része egy összeszokott szervizcsapat, akik a videó- és komputertechnikában egyaránt járatosak, az egyes alkalmazások számítógépes platformokkal (PC, Mac, Linux) való kommunikációjának mély elméleti és gyakorlati ismeretével. A Leonardo SNS által szállított rendszerek installálása és karbantartása mellett készséggel konzultálnak egyéb, már meglévő berendezésekkel, rendszerekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekről, problémákról és eseti megbízás alapján elvégzik a szükséges beavatkozásokat.

A cég alapítóinak és munkatársainak többéves szakmai tapasztalata és ügyfeleink iránti elkötelezettsége képezi a Leonardo SNS működésének szilárd alapját, míg a gyártók és felhasználók oldaláról megnyilvánuló bizalom és támogatás a hajtóereje mindennapi munkánknak.

Elérhetőségeink

Irodánk

1033 Budapest
Szőlőkert u. 4.
(csak előre egyeztetett
időpontban vagyunk benn)

Térkép és útvonal

Telefon

  • (1) 250-0165
  • (20) 505 5656

Írásos üzenet

Használd a „Kapcsolatfelvétel
oldalon lévő űrlapot!

E-mail

Információ:
info@leonardo.sns.hu

Megoldások:
sales@leonardo.sns.hu

Szerviz:
support@leonardo.sns.hu


Találd meg az ideális megoldást