top
 
 
Az IP-videó technológia vezetőjeként, a NewTek átalakítja azt a folyamatot, ahogy az emberek nagy televíziókra jellemző minőségű tartalmakat hoznak létre és megosztják a világgal. A sporteseményektől, a web alapú beszélgetéstől, az élő szórakoztatástól, az osztálytermektől és a vállalati kommunikációtól kezdve, gyakorlatilag minden olyan helyig, ahol az emberek élő videókat szeretnének rögzíteni és közzétenni, a cég felruházza ügyfeleit a lehetőséggel, hogy gyorsabban növeljék közönségüket, márkájukat és vállalkozásukat, mint korábban bármikor.

TalkShow
Tricaster család
Tricaster 40 v2 MS
A Tricaster 40 elérhetővé teszi a Newtek technológiáját oktatási intézményeknek, vállalati produkcióhoz, prezentációs célokra, sőt olyan kisebb helyi televízióknak is, ahol a forrás a szúk keresztmetszet. A 4 analóg bemenetekkel ( kompozit, Y/C, komponens) ellátott SD/HD digitális mixer kezel még 4 virtuális bemenetet, rendelkezik 24 beépített virtuális stúdió díszlettel, Livetext CG feliratozóval, 1 klip- és 2 képtárolóval, 2 DSK-val, amihez saját átmeneteket gyárthatunk az Animation Store Creator-ral. A kimenetet rögzíthetjük (Quicktime, AVI, MPEG2 vagy H264 formátumba) és kadhatjuk internetre is streamként (WMV vagy FLV). Támogatja a mixer az Apple Airplay-t és természetesen az MS modell esetén PAL-NTSC között választhatunk.
A main unit mellé a kontroller pult külön rendelhető.
box_footer
Tricaster 410 MS
Ha alacsony a költségvetés, de profi, SDI forrásaink vannak, akkor a Tricaster 410 az ideális megoldás, legyen szó színházi vagy közgyűlési közvetítésről, videokonferenciáról, rendezvény-helyszínről történő streamelésről, hírstúdióról, stb. A 15 csatornás mixer, 4 HD és SD SDI bemenettel, 2 hálózati forrással, párhuzamos HD és SD kimenettel, 4 M/E-vel, PTZ kamera vezérléssel, több, mint 30 beépített virtuál stúdió díszlettel, 2 videótárral, 15 állókép bufferrel, 2 DSK-val, teljes feliratozóval, Social Media (Facebook) posztolással rendelkezik, macro-kkal és hotspotokkal programozható, beépített multiviewere van. Flash és wmv HD streamelésre és 20 órányi videó rögzítésre képes az élő kimenetekkel egyidejűleg.  Az MS verzió vagyis Multistandard változat PAL-NTSC között kapcsolható.
40CS és 460CS vezérlőpult is rendelhető hozzá, ez utóbbival csomagban is kapható.
box_footer
Tricaster 460 MS
A Newtek 460-as a legtöbbet tudó modell a 4 bemenetes sorozat tagjai közül. Képességei többségében azonosak a Newtek 410 verzióval, azonban itt a HD és SD SDI mellett, HD és SD komponens, Y/C és kompozit is választható minden bemenetre. Ebből sem hiányozik a 2 hálózati forrás fogadása, a párhuzamos HD és SD kimenet, a 4 M/E, a PTZ kamera vezérlés, a több, mint 30 beépített virtuál stúdió díszlet, a 2 videótár, a 10 állókép és 5 animációs buffer, a 2 DSK vagy a teljes feliratozó. Social Media (Facebook) posztolást, macro- és hotspot programozhatóságot biztosít, beépített multiviewere van. Flash és wmv HD streamelésre képes, akár mind a 4 bejövő forrást letárolhatjuk egyidejűleg, élő, mixelt kimenetek szolgáltatása mellett. MS, Multistandard változat, PAL-NTSC között kapcsolható.
A CS460 kontroll panelt kimondottan ehhez a modellhez tervezték, de nélküle és vele egy csomagban is rendelhető.
box_footer
Tricaster 8000 v2 MS
A Tricaster 8000 rendelkezik egy 8 bemenetes mixer minden tulajdonságával, összes bementével, kimenetével, tárolójával, bejátszójával, feliratozójával, virtuális stúdió díszletével, rögzítési, streamelési, Facebook posztolási, képkeverési képességével, amit elvárunk tőle és azon is túl. De ezen felül tartalmaz néhány olyan extra funkciót, ami jelentősen kiterjeszti a produkció határait. Képes külső videó mátrixot vezérelni, ezzel kibővítve a források számát. A 8 M/E re-entry lehetőséget is kínál, vagyis egy M/E kimenet használható egy másik M/E beneteként. Valósidejű képpontkövetéssel mozgó hátterű kép-a-képben trükkre képes. A beépített multiviewer szabadon konfigurálható, a sok forrás is jól áttekinthető. A teljes adásbiztonság érdekében pedig két Tricaster 8000 hálózaton összeköthető és tükrözhető, így egy fő és egy tartalék egység teljes szinkronban működhet, egyik kiesése esetén a másik leállás nélkül veheti át a főszerepet.
box_footer
3Play család
3Play Mini MS
Az ultra-hordozható 3Play Mini-vel a sportvideó készítők bárhonnan képesek magas szintű élményt nyújtani a nézők számára. Azonnali ismétlés, nagy-felbontású lassított visszajátszás, átmenetek, csúcsminőségű grafika, olyan erős élő sport közvetítő központtá teszik a 3Play Mini-t, mint amilyen hordozható. A ki- és bemenetek valamint a redundancia kivételével, a klip monitort leszámítva, tudása megegyezik a 3Play 4800 tudásával: -200%-tól 200%-ig választható sebesség; együttműködés külső videó routerrel; IP bemenet; effektek, animációk, állóképek készítése, bejátszása; átmenetek, DSK; hangsáv, MIDI támogatás; metaadat-, kulcsszó-, eszközkezelő; makrók; multi-viewer; eredményjelző adatátvétel LiveText-n; SDK; stb;
box_footer
 
3Play 425 MS
A 3Play 425 rackelhető kivitelben, 4 bemeneti, és 2 független kimeneti csatornával rendelkezik, azonnali visszajátszást és lassítást biztosít. HD & SD ki- és bemenetek, 1080p, 1080i, 720p, 480/576i felbontás, LTC Time code támogatás jellemzi. Rögzítéskor nem csak az épp aktív videójelet rögzíti, hanem akár mind a négy csatornát, így biztosítva, hogy egy másodpercnyi hasznos videóanyag se vesszen kárba. Felhasználói felületét és kontroll paneljét a felhasználók visszajelzése alapján tervezték. A lassított visszajátszás képminőségéről interpoláció és képmegállító technológia gondoskodik. Multi-view lehetőséget biztosít. Elővágott összefoglaló beírható több fáljformátumban. Többszíntű hibatűrést alkalmaz. Multistandard, PAL-NTSC kapcsolható.
 
box_footer
3Play 440 MS
A 3Play 440 csak első ránézésre hasonlít a 3 Play 425-re. Ez ugyanis már jóval több, mint csak egy lassító, visszajátszó eszköz. Ez egy teljes sportközvetítő centrum. 6 csatornájával (négy bemenet, illetve két független kimenet) kis és közepes sportközvetítésekhez ideális, főleg, hogy mind a négy bemeneti csatorna rögzítése egyidejűleg lehetséges. HD-SDI/SD-SDI, kompozit, HD/SD komponens vagy Y/C be- és kimenetek, AES/EBU, SDI embedded és analóg hanggal együtt, ezek azonnali visszajátszása, lassítása, gyorsítása, és akár DNxHD-be való későbbi exportálása. Egyedi 3D átúszások készíthetők. A klipek címkézhetők, könyvjelzőzhetők, menedzselhetők. YouTube, Facebook, Twitter, FTP publikálás beépítve. Multiviewer integrálva. Saját felhasználói felület és dedikált vezérlőpanel.
box_footer
3Play 4800 MS
A Newtek lassítók királya, az IsoCoder technológia zászlóshajója a 3Play 4800. 10 csatornájával (nyolc bemenet, vagy négy redundáns bemenet, illetve két független kimenet) bármely sportesemény sztárja lehet, főleg, hogy mind a nyolc bemeneti csatorna rögzítése egyidejűleg lehetséges. HD-SDI/SD-SDI, kompozit, HD/SD komponens vagy Y/C be- és kimenetek, AES/EBU, SDI embedded és analóg hanggal együtt, ezek azonnali visszajátszása, lassítása, gyorsítása, és akár DNxHD-be való későbbi exportálása. Egyedi 3D átúszások készíthetők. A klipek, cimkézhetők, könyvjelzőzhetők, menedzselhetők. YouTube, Facebook, Twitter, FTP publikálás beépítve. Multiviewer integrálva. A hardver több szintű hibatűréssel és redundáns táppal rendelkezik. Saját felhasználói felület és dedikált vezérlőpanel.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Newtek, Tricaster, Video Toaster, VT, 3Play, mobil mixer, adás stúdió, nonlineáris editálás, slo-mo, reply, lassítás, visszajátszás, teljes stúdió egy dobozban, feliratozás, sportműsor, sportközvetítés, kitelepülés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index